خواص روغن سیاه دانه برای مو

در طب سنتی از روغن سیاه دانه به عنوان اکسیر جوانی یاد می‌شود، چرا که برای درمان بسیاری از مشکلات فیزیکی، از جمله درمان سفیدی مو تاثیر بسزایی دارد.

در طب سنتی از روغن سیاه دانه به عنوان اکسیر جوانی یاد می‌شود، چرا که برای درمان بسیاری از مشکلات فیزیکی، از جمله درمان سفیدی مو تاثیر بسزایی دارد.

خواص روغن سیاه دانه برای مو

یک‌شنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۲  ۰ نظر   ۲۹۳ بازدید

روغن سیاه دانه چیست ؟

امروزه سیاه دانه بیشتر در داروهای زیبایی و مراقبت از مو استفاده می شود. روغن حاصل از سیاه دانه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است که به تسکین التهاب پوست کمک می کند.

تیموکینون، یکی از ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی موجود در روغن سیاه دانه است که با بیماری های پوستی ناشی از باکتری ها وقارچ ها مبارزه می کند.

تیموکینون حاوی پروتئین ها، آلکالوئیدها و ساپونین هاست که رشد مو را تقویت و روند پیری سلول ها را کند می کند بنابراین از ریزش مو و التهاب فولیکول های مو جلوگیری خواهد کرد. روغن سیاه دانه چرخه رشد نامتوازن مو را تنظیم کرده و فولیکول های مو را تنظیم می کند، موها را تغذیه کرده، درخشش مو و خشکی پوست سر را افزایش می دهد. معمولا روغن سیاه دانه به شامپوها، روغن و محصولات خانگی مراقبت از مو اضافه می شود زیرا باعث بهبود حجم و بافت مو شده و استفاده از آن ریزش مو را متوقف خواهد کرد. روغن سیاه‌دانه در این موارد نیز اثرات مشابهی دارد و در استفاده بلندمدت می‌تواند موجب توقف ریزش ابرو و مژه نیز شود.

روغن سیاه‌دانه حاوی نیگلون است که نوعی آنتی‌هیستامین مهم بوده و محققان بر این باورند که این ماده می‌تواند از ریزش مو به دلیل آلوپسی آندروژنیک یا آلوپسی آره آتا جلوگیری کند.

در صنعت مواد آرایشی و بهداشتی روغن سیاه‌دانه اغلب به محصولات مراقبت از مو، ازجمله ماسک‌ها و شامپوهای مو اضافه می‌شود. ادعای بسیاری از این محصولات ارائه درخشندگی، استحکام، بهبود بخشیدن حجم و بافت مو است.روغن‌ سیاه‌دانه می‌تواند فرآیند آب‌رسانی به موها را تسهیل کند و با چربی طبیعی خود لطافت مورد نظر شما را برای موها تامین کند. معمولا در این موارد از روغن سیاه‌دانه پس از استحمام و خشک کردن موها استفاده می‌شود.

روغن سیاه دانه و خواص آن

فواید روغن سیاه دانه برای موها

برخی از این خواص عبارتند از:

نرم شدن مو

شما می توانید با استفاده از روغن سیاه دانه هر نوع مو (به خصوص موهای فر را نرم کنید)، روند کاری سیاه دانه برای انجام این کار به این صورت است که مواد مغذی موجود در این روغن به سلولهای مو نفوذ کرده، آنها را تغذیه می کند و همین باعث نرم شدن و حالت گرفتن بهترین موهای شما می شود‌. برای این کار شما می توانید یک تا دو قاشق چایخوری روغن سیاه دانه را بعد از شست و شو به موهای خود بمالید و بعد از ۱۵ الی ۳۰ دقیقه، موهای تان را آب کشیده و خشک کنید.

افزایش رشد مو

یکی از معروف ترین خواص سیاه دانه که باعث می شود افراد زیادی از این محصول استفاده کنند این است که: سیاه دانه باعث افزایش کیفیت و ضخامت موهای شما خواهد شد و از طرفی رشد موهای ضعیف شما را افزایش می دهد. دلیل این موضوع وجود اسید آمینه هایی است که پروتئین های مورد نیاز برای رشد مو را در اختیار آنها قرار می دهند. بهترین روش استفاده از روغن سیاه دانه برای افزایش رشد مو به این صورت است که ابتدا دو قاشق غذاخوری روغن سیاه دانه را گرم کرده، به پوست سر خود بزنید و ماساژ دهید بگذارید که به مدت ۱۵ دقیقه روغن سیاه دانه به ساقه های مو و پوست سر شما جذب شود، در مرحله آخر نیز کافی است که سر خود را با آب گرم بشویید.

جلوگیری از موخوره

برای جلوگیری از موخوره به وسیله روغن سیاه دانه کافی ست که هر شب قبل از خواب نصف قاشق چای خوری روغن سیاه دانه را روی ساقه موها و به خصوص انتهای موها بمالید و آن را به خوبی ماساژ دهید، سپس صبح روز بعد موهای خود را آب بکشید.

پیشگیری از سفید شدن مو

روغن سیاه دانه حاوی اسید لینولئیک است که از کاهش سلول های رنگدانه در فولیکول ها جلوگیری می کند و همچنین درمانی موثر برای افرادی است که مبتلا به ویتیلیگو ( بیماری پوستی که در آن سلول هایی که رنگدانه تولید می کنند تخریب شده اند) هستند.

تأمین سلامت پوست سر

این روغن دارای خواص ضد التهابی، ضد قارچی، ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد درد است و همگی این عناصر به حفظ سلامت پوست سر کمک می‌کنند. این روغن به دلیل همین خواص با اختلالاتی مانند شوره سر مقابله کرده و شرایط پوستی مانند پسوریازیس و اگزما را تسکین می‌دهد. روغن سیاه دانه همچنین به مرطوب نگه داشتن پوست سر کمک کرده و تولید چربی را متعادل می‌کند. روغن استخراج شده از سیاه دانه دارای خواص آنتی‌اکسیدانی است که به تسکین التهاب روی پوست کمک می‌کند. به عبارتی تیموکینون موجود در این محصول یک ترکیب آنتی‌اکسیدان و ضد‌التهاب است که با بیماری‌های پوستی ناشی از باکتری و قارچ مبارزه می‌کند. تیموکینون حاوی پروتئین‌ها، آلکالوئیدها و ساپونین‌هایی است که رشد مو را تقویت کرده و روند پیری سلول‌ها را کند می‌کند. در نتیجه بهره‌مندی از این عنصر از نازک شدن، شکستن و در نهایت ریزش موها جلوگیری می‌کند. این ماده مؤثر و قدرتمند ریزش مو ناشی از التهاب فولیکول‌های مو را کاهش می‌دهد.

بهبود گردش خون

روغن سیاه دانه حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و 6 است که گردش خون را به خصوص در پوست سر تقویت می‌کند. این خاصیت به رشد مو سرعت می‌بخشد. به علاوه با گردش خون متعادل، فولیکول توان مبارزه با عوامل ریزش مو را دارد.

تنظیم چرخه رشد مو

این روغن چرخه رشد نامتعادل مو را تنظیم کرده و فولیکول‌های مو را فعال می‌کند. از طرفی با عناصر معدنی که این محصول در اختیار فولیکول مو قرار می‌دهد، فولیکول می‌تواند با قدرت از نازک شدن و ریزش مو جلوگیری کند. این مهم‌ترین مزیت روغن سیاه دانه برای مو است. این روغن حاوی بیش از 100 ماده مغذی مختلف است که منابع غنی برای فولیکول‌ها محسوب می‌شوند. این مواد مغذی سلامت را به فولیکول‌های مو برمی‌گرداند.

تحریک رشد مجدد مو

این روغن حاوی نیگلون و تیموکینون است که هر دو آنتی‌هیستامین قوی محسوب می‌شوند. آنتی‌هیستامین‌ها همان درمانی است که برای بیماران مبتلا به ریزش مو از نوع آلوپسی آندروژنیک یا آلوپسی‌آره‌آتا تجویز می‌شوند. در واقع استفاده از این روغن یک روش طبیعی و بدون عارضه برای استفاده از مزایای آنتی‌هیستامین‌ها برای رشد مجدد مو است.

پیشگیری و کاهش اثرات آسیب‌های محیطی

رادیکال های آزاد موجود در محیط می‌توانند به پوست سر و موهای شما آسیب وارد کنند. روغن سیاهدانه حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که اثرات رادیکال‌های آزاد را بر روی موهای شما خنثی می‌کند.

روغن سیاه دانه و خواص آن

از خواص سیاهدانه می توان به رفع سپیدی مو اشاره کرد. وجود مواد مغذی معدنی و ویتامین ها برای تغذیه مناسب مو در سیاه دانه موجب محافظت از مو دربرابر سفیدی می شود. این مواد مغذی عبارتند از منیزیم، آهن، روی، فسفر، مس، منگنز، کلسیم، ویتامین B1، اسیدهای آمینه، سلنیوم، ملانین و فیبر رژیمی. علاوه بر این، سیاه دانه حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی مانند سوزامین، سسامولین و سسامول رادیکال های آزادی که روی سفیدی مو و پیری زود رس پوست اثر دارند را خنثی و این ترکیبات در کنار هم در رفع سفیدی مو نقش بسیار موثری خواهند داشت. همچنین سیاه دانه به علت داشتن ملانوسیت، برای تولید ملانین، یعنی رنگدانه ای که مسئول رنگ مو و پوست هستند، پوسته سر را تحریک می کند و باعث جلوگیری از سفیدی زود رس مو می شود.

انواع ماسک روغن سیاه دانه برای مو

> روغن زیتون و روغن سیاه دانه

روغن زیتون و روغن سیاه دانه را با هم ترکیب کنید و به سر خود بمالید. هر روز می توانید از این ترکیب استفاده کنید و سپس سر خود را با آب گرم بشویید. روغن سیاه دانه برای رفع سفیدی مو قابل استفاده است.

> روغن سیاه دانه و روغن نارگیل

روغن سیاه دانه را به همراه روغن نارگیل ترکیب کنید. با ماساژ مخلوط این دو روغن روی پوست سر و ساقه مو باعث تغذیه فولیکول های مو شده و ریزش مو خود را درمان خواهید کرد. این مخلوط برای موهای معمولی می تواند مفید باشد.

> روغن سیاه دانه و روغن کرچک

روغن سیاه دانه و روغن کرچک را با هم ترکیب کنید. این ترکیب برای ریزش مو وتقویت تارهای مو می تواند موثر باشد. روغن کرچک تقویت کننده رشد مو می باشد که از نازک شدن موها جلوگیری و با تغذیه موها، به افزایش رشد مو کمک می کند.

> روغن سیاه دانه ، روغن نارگیل و عسل

روغن سیاه دانه ، روغن نارگیل و عسل را با هم ترکیب کنید. سپس مواد را روی پوست سر ماساژ دهید. وقتی تمام پوست سر پوشیده شد، ریشه و ساقه مو ها را نیز به مواد آغشته کرده . بعد از 30 دقیقه موهای خود را بشویید. این ترکیب می تواند موجب نرم شدن موهای شما شود و از ریزش مو و آسیب آن جلوگیری کند.

> ماسک سیاه دانه و روغن بادام

می توانید سیاه دانه را له کنید و سپس به آن روغن بادام را به آن اضافه کنید. مواد را داخل ظرف در بسته بریزید و در کابینت قرار دهید. اجازه دهید یک یا دو هفته بماند. سپس روغن را به موهای خود بزنید و بعد از یک شبانه روز یا 1 ساعت می توانید موهای خود را با آب ولرم بشویید.

> ماسک سیاه دانه و سرکه سیب

چند عدد سیاه دانه را در آب جوشانده، پس خنک شدن آن را صاف و سپس سرکه سیب را اضافه کنید و موهایتان را به این محلول آغشته کنید. بعد از گذشت چند ساعت یا یک روز آن را با شامپو شستشو دهید. از این ماسک دانه یک یا دو ماه استفاده کنید تا به نتیجه مطلئب برسید.

> حنا و روغن سیاه دانه

حنا و روغن سیاه دانه را با هم ترکیب کنید و آن را بر روی موهای خود بمالید. حنا دارای فواید متعددی برای مو می باشد. سیاه دانه نیز یک محلول مؤثر برای رفع اختلالات پوست سر و تقویت ریشه مو می باشد. استفاده از ترکیب حنا و سیاه دانه با جبران کمبود مواد مغذی پوست سر و به رشد مو کمک می ‌کند.

> آب لیمو و روغن سیاه دانه

آب لیمو را روی نواحی طاس در سر خود مالیده ، بعد از ۱۵ دقیقه با شامپو بشویید. بعد از خشک شدن سر، روغن سیاه دانه را روی تمام نواحی سر بمالید. و بعد از 1 ساعت با آب گرم سر خود را بشویید.

عوارض روغن سیاه دانه برای مو

استفاده بیش از حداز این روغن می تواند حساسیت زا باشد و به بافت پوست و مو آسیب برساند. پس قبل از استفاده از این روغن حتما از حساسیت ها و آلرژی های پوستی خود مطلع باشید.

روغن سیاه دانه و خواص آن
جهت رزرو ساعت و روز خدمات در این مجموعه با شماره های تلفن : 44010470 - 021 همراه : 09376230845 تماس حاصل نمایید یا از قسمت رزرو انلاین وقت خود را رزرو نمایید تا پذیرای حضور شما عزیزان باشیم.


خواص روغن سیاه دانه برای مو

اما خواص روغن سیاه دانه برای مو باعث می شود که استفاده از این روغن بسیار به نفع شما باشد و شما علاقمند به استفاده از آن شوید.

روغن سیاه دانه برای رشد مجدد موهای ریخته

سیاه دانه برای هر نوع مویی قابل استفاده است و مخصوص موی خاصی نیست. روغن نارگیل دارای خواص نفوذپذیری زیادی است و از این طریق به ساقه و فولیکول های مو وارد می شود ...

خواص روغن سیاه دانه برای سفیدی مو

در طب سنتی از روغن سیاه دانه به عنوان اکسیر جوانی یاد می‌شود، چرا که برای درمان بسیاری از مشکلات فیزیکی، از جمله درمان سفیدی مو تاثیر بسزایی ...

مهم‌ترین خواص روغن سیاه دانه اصل برای پوست و مو

خواص روغن سیاه دانه برای درمان مشکلات مو. این گیاه دارویی یک راه حل خوب برای بسیاری از مشکلات مربوط به مو است. از این ماده میتوان برای رفع ریزش ...

آیا عوارضی برای روغن سیاه دانه شناخته شده است؟

روغن سیاه دانه برای درمان کدام مشکلات پوست و مو استفاده می‌‌شود؟

خواص سیاه دانه برای مو و سلامتی

خاصیت آنتی باکتریال، ضدقارچ، ضدالتهاب و آنتی اکسیدان سیاه دانه برای پوست و مو از جمله مهم‌ترین خواص این گیاه درمانی است. خوب است بدانید که مصرف موضعی روغن سیاه ...

خواص روغن سیاه‌دانه برای سلامتی پوست و مو و لکه صورت

در این مطلب با مهم‌ترین خواص روغن سیاه‌دانه برای پوست و مو آشنا می‌شوید و می‌توانید با استفاده از فواید این روغن طبیعی گام بلندی در مسیر ...

آیا تاثیر روغن سیاه‌دانه در حفاظت از پوست و مو واقعی است؟

آیا استفاده از روغن سیاه‌دانه در مورد رویش مجدد ابروها، می‌تواند نیاز به کاشت ابرو را برطرف کند؟

فواید و مضرات روغن سیاه دانه برای موروغن سیاه دانه برای موهای چربروغن سیاه دانه برای مو در طب سنتی

خواص روغن سیاه دانه برای مو را بیان می کنیم.خواص ومزیت های فوق العاده این روغن برای مو بسیار زیاد است، که می توانید از آنها ...

طرز استفاده روغن سیاه دانه برای مو

دیدگاه خود را بیان کنید